Αποστολέας Θέμα: Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος"  (Αναγνώστηκε 3229 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SV2HRR

 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 78
 • SW2HRR-ΤΗ972
  • CB TH-1 "CB CLUB NORTH GREECE"
Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος"
« στις: Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010, 21:12 »
Ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου 2010 στη διαδρομή Πέλλα - Θεσσαλονίκη. Την διοργάνωση θα την στηρίξουν τηλεπικοινωνιακά από κοινού Ραδιοερασιτέχνες όπου ανάμεσά τους θα βρίσκονται και μέλη της SZ2PRO.

http://www.alexanderthegreatmarathon.org/
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή 04 Απριλίου 2010, 11:38 από SV2HVL »
So far so good  ;)

Αποσυνδεδεμένος SV2HVL

 • Διαχειριστής
 • *****
 • Μηνύματα: 117
Απ: Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος"
« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή 16 Απριλίου 2010, 12:06 »
Φίλοι και συνάδελφοι καλημέρα σας !!!

Η μεγάλη στιγμή του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου "Μέγας Αλέξανδρος" έφτασε. Την Κυριακή όλοι μαζί θα συνδράμουμε στην επίτευξη αυτόυ του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.
Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τις θέσεις μας και τα καθήκοντά μας. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να το γνωρίζουν, επισυνάπτω τα δύο αρχεία με τις οδηγίες και τις θέσεις μας, καθώς επίσης και την ώρα συνάντησης.
Καλή μας επιτυχία και, όπως ααναφέρει και συνάδελφός μας, "...να περάσουμε όλοι καλά και να βγάλουμε πολλές φωτογραφίες..."

Τα λέμε την Κυριακή...
73 DE SV2HVL - ELIAS

Αποσυνδεδεμένος SV2HVL

 • Διαχειριστής
 • *****
 • Μηνύματα: 117
Απ: Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος"
« Απάντηση #2 στις: Σάββατο 17 Απριλίου 2010, 15:39 »
Να καλωσορίσουμε τους συναδέλφους από όλες τις περιοχές που λαμβάνουν μέρος στον Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος".
Να ευχηθούμε για αύριο καλή μας επιτυχία και να περάσουμε όλοι μας καλά. :)
73 DE SV2HVL - ELIAS

Αποσυνδεδεμένος SV2HRR

 • Γενικός συντονιστής
 • *****
 • Μηνύματα: 78
 • SW2HRR-ΤΗ972
  • CB TH-1 "CB CLUB NORTH GREECE"
Απ: Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος"
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα 19 Απριλίου 2010, 20:23 »
Ολοκληρώθηκε ο ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

18/04/2010
Δελτίο Τύπου

Με την απαιτούμενη λάμψη και τον απαραίτητο ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/4) ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Μια διοργάνωση που ξεπέρασε τις προσδοκίες του πλήθους των πολιτικών φορέων, των διοργανωτών, των αθλητών που συμμετείχαν αλλά και των θεατών που την παρακολουθήσαν, τόσο από κοντά, όσο και από την τηλεόραση μέσω της εξαιρετικής κάλυψης από την ΕΤ3.
Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών περιελάμβανε, τη μεγάλη διαδρομή των 42χλμ. από την πρωτεύουσα της Αρχαίας Μακεδονίας την Πέλλα, μέχρι την σύγχρονή, την Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και αυτές των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 1.000μ., ο οποίος σημείωσε τεράστια επιτυχία καθώς συμμετείχαν 1.100 μαθητές Δημοτικών Σχολείων, στέλνοντας με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε σημείο της γης, το περιβαλλοντολογικό μήνυμα…«Ο αγώνας για το περιβάλλον είναι Μαραθώνιος». Δείγμα δε, της άρτιας οργάνωσης αποτέλεσε το γεγονός ότι παρά τον μεγάλο αριθμό των μαθητών, αρμόδιοι και εθελοντές κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν άμεσα το πλήθος σε ένα σημείο, ώστε να συνεχιστεί η ομαλή ροή του τερματισμού.
Αξίζει να τονιστεί επίσης πως η διοργάνωση πληρούσε σε τέτοιο βαθμό τα απαιτούμενα κριτήρια, ώστε οι πάντες τρέφουν πλέον την ελπίδα, ότι όχι μόνο θα διατηρηθεί το παράσημο του “Bronze Label” που της έχει αποδοθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού (IAAF), αλλά ότι θα ανέβει και ένα σκαλί ψηλότερα.
Παρά το ψιλόβροχο οι καιρικές συνθήκες χαρακτηρίστηκαν ιδανικές από το σύνολο των αθλητών που πήραν μέρος στα αγωνίσματα, γεγονός που καταδεικνύεται και από τις πολύ καλές επιδόσεις τους.
http://www.alexanderthegreatmarathon.org/index.php?option=com_content&view=article&id=157%3A--1842010&catid=18%3Adeltiatypoy&Itemid=26&lang=el

Εμείς με την σειρά μας δίνουμε συγχαρητήρια σε όσους φίλους και συναδέλφους δούλεψαν και έφεραν σε πέρας την διοργάνωση. Συγχρόνως και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
So far so good  ;)